home Opgericht 7 oktober 1974

 

 Middag  Avond 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Schoonmaakrooster
 

 

Barzaken

Denk om de sleutel
Bar

BARDIENST

Alle leden hebben de verplichting om bardiensten te draaien tijdens de openingstijden. Als men dagspeler is, kan men alleen ingeroosterd worden voor een middag. De voorkeur voor een dagdeel (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdagmiddag) kan aangegeven worden.
Als men avondspeler is, kan men alleen ingeroosterd worden voor een avond. Vaak wordt hier gewerkt met een geheel avondteam.
Indien men zowel overdag als ’s avonds speelt, heeft men op een middag en ’s avonds bardienst. De bardiensten worden gepland door de bardienstcoördinatoren (zie verder bij Barroosters).

Middagbardienst

Op speeldagen van de competitie moet de bar eerder open zijn, namelijk 11.45 uur om een kop koffie te zetten voor de gasten en spelers van de tegenpartij. Informatie omtrent de dagen dat er competitie is hangt aan het mededelingenbord in de zaal, ook kan het competitieprogramma op de site worden bekeken .
Zorg er svp voor dat er geen personen van buitenaf voor een gesloten deur komen te staan. Geeft het incidenteel problemen om op tijd aanwezig te zijn, zorg dan voor vervanging.

Nieuwe roosters melden aan de
en aan
 

Foto plaatsen

Wanneer u een mooie foto heeft van uw speelmiddag of -avond, of anderszins, kan deze geplaatst worden op de betreffende pagina van het barrooster.
Neem uw fototoestel eens mee naar de Baat!
Foto(s) sturen aan de .


31 augustus 2007